BOND PRECAIRE WOONVORMEN

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING BPW – 15 JUNI

Op zaterdag 15 juni organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Na afloop is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en versnaperingen. Het afgelopen jaar is er wederom enorm veel gebeurd en bereikt en de ontwikkelingen staan niet stil. Zorg dus dat je erbij bent om je ideeën en ervaringen met andere BPW-leden te delen!

Datum: Zaterdag 15 juni 2024

Locatie: Cultureel Centrum Moira

Adres: Wolvenstraat 10, Utrecht

(ca. 15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal)

Programma

12:30 – 13:00 – Aanvang (met koffie & thee)
13:00 – 15:00 – Vergadering
15:00 – 17:00 – Borrel

Aanmelden voor de ALV

De ALV bijwonen? Meld je aan vóór 10 juni via contact@bondprecairewoonvormen.nl. Voorafgaand aan de ALV sturen wij je de agenda van de vergadering, begrotingen en overige (jaar)stukken. Zelf iets agenderen? Mail ons je agendapunt vóór 12 juni.

VACATURE – ALGEMEEN ONDERSTEUNEND MEDEWERKER / ORGANIZER (ZZP-basis)

In de rol van Algemeen Ondersteunend Medewerker / Organizer ben werk je actief samen met de inhoudelijk coördinator van de BPW en help je met organisatorische en administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden zoals notulen opstellen of vergaderingen organiseren, maar ook aan praktische taken zoals naar lokale groepen toegaan of acties bijwonen. De BPW is constant in ontwikkeling en jij kan dat in je rol daarom ook zijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Lees de volledige vacature hier.

Nog geen lid van de BPW? Word dan lid vóór 10 juni om mee te kunnen doen aan de ALV.

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL