BOND PRECAIRE WOONVORMEN

BPW Oost Nederland van start in Overijssel en Gelderland.

Heb je last van woononzekerheid, te hoge huur, vervelende huisbazen of alle drie? Bond Precaire Woonvormen (BPW) Oost Nederland organiseert op 1 februari en vanaf dan elke eerste donderdag van de maand van 19.00 tot 20:00 uur haar eerste online woonspreekuur. Mensen die vragen hebben over onzekere woonsituaties kunnen hier terecht.

Wij organiseren dit in eerste instantie online. BPW Oost bieden graag steun aan mensen die tijdelijk, onzeker of te duur wonen in Overijssel en Gelderland. Kom naar het online woonspreekuur en we kunnen samen kijken wat er mogelijk is! Ook als je ideeën hebt of meer wil weten over onze werkwijze. Na eerdere acties zijn we nu bezig om de lokale groep verder op te bouwen en hebben jouw versterking nodig! We kunnen alle soorten hulp gebruiken, denk aan wederzijdse hulp, sociale media en het organiseren van bewonersacties. Dus sluit je aan om een vuist te maken voor ons woonrecht in regio Oost-Nederland.

Wil je deelnemen aan het online woonspreekuur? Ben je enthousiast om ook mee te strijden voor je woonrecht? Stuur een e-mail naar oost@bondprecairewoonvormen.nl

Wij zijn op zoek naar een fysieke locatie voor het houden van woonspreekuren. Heb je tips hiervoor laat het ons weten.

Dus sluit je aan!

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL