BOND PRECAIRE WOONVORMEN

BPW Oost Nederland van start in Overijssel en Gelderland.

Heb je last van woononzekerheid, te hoge huur, vervelende huisbazen of alle drie? Bond Precaire Woonvormen (BPW) Oost Nederland organiseert op 1 maart en vanaf dan elke eerste vrijdag van de maand van 15.00 tot 17:00 uur haar eerste woonspreekuur in Apeldoorn. Mensen die vragen hebben over onzekere woonsituaties kunnen hier terecht.

BPW Oost bieden graag steun aan mensen die tijdelijk, onzeker of te duur wonen in Overijssel en Gelderland. Kom naar het woonspreekuur en we kunnen samen kijken wat er mogelijk is! Ook als je ideeën hebt of meer wil weten over onze werkwijze. Na eerdere acties zijn we nu bezig om de lokale groep verder op te bouwen en hebben jouw versterking nodig! We kunnen alle soorten hulp gebruiken, denk aan wederzijdse hulp, sociale media en het organiseren van bewonersacties. Dus kom langs en sluit je aan om een vuist te maken voor ons woonrecht in regio Oost-Nederland.

Ben je enthousiast om ook mee te strijden voor je woonrecht? Kom langs! Wij organiseren het woonspreek uur in café Nova, Marktstraat 20 in Apeldoorn. Als je niet kan langskomen stuur dan een e-mail naar oost@bondprecairewoonvormen.nl met je vraag om te kijken hoe we elkaar toch kunnen helpen.

Sluit je aan!

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL