BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Kerstborrel BPW | 16 december vanaf 16:00 in Den Bosch

Het jaar is alweer bijna ten einde en daarom nodigen wij je van harte uit om samen met ons het jaar feestelijk af te sluiten tijdens een kerstborrel op zaterdag 16 december. Tijdens de borrel is er tijd om onder het genot van een hapje, drankje en muziek samen te reflecteren op het afgelopen jaar en nieuwe (actie-)plannen te smeden voor 2024. De BPW heeft in 2023 wederom veel successen bereikt, reden genoeg dus om deze samen te vieren.

De kerstborrel vindt plaats in de Knoflook, Havendijk 1-9, Den Bosch. Je bent welkom vanaf 16:00. Vanaf 18:00 is er eten. Om te zorgen dat we voldoende inkopen doen, vragen we je om je van tevoren aan te melden via contact@bondprecairewoonvormen.nl of onderstaand formulier. Vermeld bij het aanmelden met hoeveel mensen je wil komen en eventueel van welke stad/groep je bent. 
 
De organisatie zoekt nog versterking. We zoeken vrijwilligers voor zowel de voorbereiding (o.a. inkopen) als op de dag zelf (bar/koks etc.). Heb jij tijd en zin om hierbij te helpen? Of lijkt het je leuk om tijdens de borrel iets voor te dragen, presenteren of muziek te maken? Vermeld dit dan bij het aanmelden via contact@bondprecairewoonvormen.nl of in onderstaand formulier.
 
Wij kijken ernaar uit om elkaar te zien op 16 december.
  
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur en ‘feestcommissie’

Aanmelden

  Mee-eten?

  Dieetwensen

  Meehelpen?

  Opmerkingen

  Steun de strijd voor woonzekerheid!

  Recente berichten

  BPW Nieuwsbrief

  nl_NLNL