BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Ben jij onze nieuwe actiegroepondersteuner? | Amsterdam

VRIJWILLIGERSFUNCTIE | De Amsterdamse afdeling van de Bond Precaire Woonvormen is opgericht om de woonrechten van verschillende typen bewoners op te eisen. Wij vinden het ongewenst dat steeds meer mensen die moeite hebben om een plekje op de woningmarkt te veroveren in tijdelijke en precaire woonvormen terecht komen. Ons doel is het waarborgen van een veilige, stabiele en betaalbare woning voor iedereen.

Wil je je verder verdiepen in de huisvesting en voel je de behoefte om je samen met ons strijdbare en gezellige team in te zetten voor onze woontoekomst? Vind je het tof wat we doen en wil je meedoen met ons team? 

We zijn hiervoor op zoek naar iemand die:

  • Op dinsdagavonden samen met ons het woonspreekuur wil hosten in ons mooie kantoor in het centrum van Amsterdam
  • Wil helpen bij het organiseren van onze wederzijdse hulpacties (Voorbeeld 1, voorbeeld 2)
  • Wil meedenken over onze toekomstige strategie waarbij centraal staat: het versterken van de positie van precaire huurders in Amsterdam.

Heb jij ongeveer vier uur in de week tijd en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij de kerngroep van BPW Amsterdam? Neem dan contact op met Julian (06 84755280) of amsterdam@bondprecairewoonvormen.nl

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL