BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Uitnodiging extra Algemene Ledenvergadering BPW – 9 september Groningen

Op zaterdag 9 september organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) van 13.00 tot 15.00 uur een Algemene Ledenvergadering in Groningen. In aanvulling op de ALV van juni kiezen we op deze vergadering een nieuwe penningmeester en voorzitter, beoordelen we de jaarstukken en kunnen leden en verschillende werkgroepen van gedachten wisselen. Na de vergadering is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en versnaperingen.

Programma

   • Datum: Zaterdag 9 september 2023
   • Locatie, ORKZ, Emmastraat 15, Groningen.
   • Inloop: 12:30 -13:00 
   • Ledenvergadering: 13:00 – 15:00
   • Borrel: 15:00 – 17:00
  • Aanmelden voor de ALV
  • De ALV bijwonen? Graag even voor 1 september aanmelden via contact@bondprecairewoonvormen.nl. Voorafgaand aan de ALV sturen wij je de stukken toe en ontvang je de agenda van de vergadering en overige (jaar)stukken. Zelf iets agenderen? Mail ons je agendapunt voor 1 september door. Nog geen lid van de BPW? Word dan lid vóór 1 september om mee te kunnen doen aan de ALV.

  Penningmeester met activistisch hart gezocht.

  De BPW is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Je kunt je kandidaat stellen tot uiterlijk 1 september door een email met korte motivatie te sturen naar contact@bondprecairewoonvormen.nl. Je kandidaatstelling wordt dan voorgesteld op de Algemene Ledenvergadering op 9 september 2023. De vacature is ook hier te bekijken. 

  Steun de strijd voor woonzekerheid!

  Recente berichten

  BPW Nieuwsbrief

  nl_NLNL