BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering BPW – 17 juni

Op zaterdag 17 juni organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Na afloop is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en versnaperingen. Het afgelopen jaar is er weer enorm veel gebeurd en bereikt en de ontwikkelingen staan niet stil. Zorg dus dat je erbij bent om je ideeën en ervaringen met andere BPW-leden te delen!

De BPW heeft weer een roerig jaar met veel acties achter de rug en een flinke ledengroei doorgemaakt. Begin dit jaar zijn BPW en het Kansfonds de samenwerking aangegaan voor het project Woonzekerheid de basis. Na een geslaagde strategiedag in mei van dit jaar, is er ook een aanzet gemaakt voor het nieuwe actieplan voor de komende jaren. Daarnaast vinden steeds meer mensen aansluiting bij de lokale werkgroepen en de actiecampagne Wij Weigeren de Huurverhoging. Samen maken we ons sterk voor onze woonrechten, een menswaardig woonbeleid en bestaanszekerheid. We hopen dat we ook dit jaar weer op jouw steun kunnen rekenen!

Datum: Zaterdag 17 juni 2023

Locatie: Cultureel Centrum Moira

Adres: Wolvenstraat 10, Utrecht

(ca. 15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal)

Programma

12:30 – 13:00 – Aanvang (met koffie & thee)
13:00 – 15:00 – Vergadering
15:00 – 17:00 – Borrel en muziek

Aanmelden voor de ALV

De ALV bijwonen? Meld je aan vóór 14 juni via contact@bondprecairewoonvormen.nl. Voorafgaand aan de ALV sturen wij je de agenda van de vergadering, begrotingen en overige (jaar)stukken. Zelf iets agenderen? Mail ons je agendapunt vóór 14 juni.

Bestuursleden met activistisch hart gezocht

Zie jij jezelf op een nieuwe manier de BPW ondersteunen? Stel je kandidaat voor het bestuur! Het bestuur vergadert 5 keer per jaar en is verantwoordelijk voor de groei en continuïteit van de vereniging. (o.a. beleid, planning (actieplan), begroting en jaarrekening)

Interesse? Je kunt je kandidaat stellen tot uiterlijk 11 juni door een email te sturen naar contact@bondprecairewoonvormen.nl. Graag met een korte motivatie. Je kandidaatstelling wordt dan voorgesteld op de Algemene Ledenvergadering op 17 juni 2023 (d.m.v de agenda). Uiteindelijk besluit de ALV over je kandidatuur. Mocht je nadere informatie willen over het bestuurswerk dan kun je bellen met: Lilian (06-31532272) of Aletta (06-10946109). De vacatures zijn ook hier en hier te bekijken.

Nog geen lid van de BPW? Word dan lid vóór 17 juni om mee te kunnen doen aan de ALV.

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL