BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Als de Bossche politiek niet ingrijpt worden binnenkort nog meer jongeren dakloos. Door slecht woonbeleid en groeiende wachtlijsten voor sociale huurwoningen wonen steeds meer mensen noodgedwongen tijdelijk, onzeker, te duur of niet. Om de wooncrisis in Den Bosch zichtbaar te maken gaan we kamperen op de stoep bij gemeente, Achter het Stadhuis. 
 
De situatie van de Pastoriebewoners aan de Kruisbroedershof 10 is een voorbeeld van waarom ons woonsysteem radicaal moet veranderen. Huisuitzettingen, (dreigende) dak en thuisloosheid, torenhoge huizenprijzen en flexibilisering van huurcontracten ontnemen aan de lopende band de woonrechten van inwoners van onze stad. Dat moet stoppen.

We eisen nu een oplossing voor de pastoriebewoners en een radicale verandering van het woonbeleid dat woononzekerheid veroorzaakt. Kom ook om collectief onze eisen te overhandigen aan het stadsbestuur. Neem je tent, of huisraad; zoals banken, tafel, planten en protestbord mee!

Nadien zal er bij ‘Informeren en Ontmoeten’ vanaf 20:30 ingesproken worden door pastoriebewoners en BPW Den Bosch. Kom hen steunen en toon je solidariteit.

Neem voor meer informatie of contact met de bewoners contact op via denbosch@bondprecairewoonvormen.nl of met Abel Heijkamp via 0647686543

Lees voor meer informatie over de Pastoriebewoners dit artikel 

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL