BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Heb je last van woononzekerheid, te hoge huur, vervelende huisbazen of alle drie? Bond precaire woonvormen (BPW) Tilburg organiseert vrijdag 14 oktober van 14.00 tot 16:00 uur haar eerste woonspreekuur. Mensen die vragen hebben over onzekere woonsituaties kunnen hier terecht. 

Wij organiseren dit in het Mandelahof, korvelplein 60, Tilburg. Wij van BPW Tilburg bieden graag steun aan mensen die tijdelijk, onzeker of te duur wonen. Kom naar het woonspreekuur en we kunnen samen kijken wat er mogelijk is! Ook als je ideeën hebt of meer wil weten over onze werkwijze. Na eerdere acties zijn we nu bezig om de lokale groep verder op te bouwen en hebben jouw versterking nodig! We kunnen alle soorten hulp gebruiken, denk aan wederzijdse hulp, sociale media en het organiseren van bewonersacties. Dus sluit je aan om een vuist te maken voor ons woonrecht in regio Tilburg.

Ook actief worden bij BPW Tilburg of een van de andere lokale groepen? Word lid!

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL