BOND PRECAIRE WOONVORMEN

flyer_utrecht

Bond Precaire Woonvormen (BPW) Utrecht organiseert op vrijdag 16 september om 18.00uur het eerste woonspreekuur! Daar kan iedereen die met vragen zit over een onzekere woonsituatie terecht. Om in contact te komen met Bondgenoten ben je hier aan het juiste adres: Basis voor Actuele Kunst (BAK), Pauwstraat 13A, Utrecht, in de biliotheek op de 1e verdieping.
Wij bieden vanuit solidariteit steun aan iedereen die tijdelijk, onzeker of te duur woont. Je wordt lid en dan gaan we samen kijken hoe we je woonsituatie kunnen verbeteren. Het woonspreekuur is een goed eerste moment om hier naar te kijken, dus wees welkom!

Eerste woonspreekuur Utrecht
Pauwstraat 13A, Utrecht (Basis voor Actuele Kunst (BAK)) in de biliotheek op de 1e verdieping.
16 oktober

BPW Utrecht

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL