BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Op zaterdag 11 juni organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) van 14.00 tot 16.00 een Algemene Ledenvergadering. Aansluitend is er een borrel met muziek ter ere van ons 12 jarig bestaan — en natuurlijk ook om te vieren dat we voor het eerst in 3 jaar weer een fysieke ALV houden! Zorg dus dat je erbij bent om je ideeën en ervaringen met andere BPW-leden te delen.

Na 3 jaar eindelijk weer een fysieke ledenbijeenkomst!

Vereniging BPW heeft weer een roerig jaar met veel acties achter de rug en een flinke ledengroei doorgemaakt. Samen maken we ons sterk voor onze woonrechten en menselijk woonbeleid. Vanaf het najaar van 2021 kan geen huisbaas of politicus in Nederland er nog omheen dat er een solidaire beweging voor woonrechtvaardigheid is opgekomen, die zal blijven bouwen aan een eerlijkere toekomst, waarin niet woonstress, maar woonzekerheid de norm zal zijn. We hopen dat we ook dit jaar weer op jouw steun kunnen rekenen!

Zaterdag 11 juni 2022
Papenhulst 26, Den Bosch

Ledenvergadering
14:00 – 16:00

Borrel en muziek
16:00 – 18:00

Eetcafé v.a. 18:00

(graag reserveren)

Aanmelden voor de ALV

De ALV bijwonen? Graag even voor 8 juni aanmelden en aangeven of je mee wilt eten via contact@bondprecairewoonvormen.nl. Voorafgaand aan de ALV sturen wij je de stukken toe en natuurlijk ontvang je de agenda van de vergadering, updates over het BPW-actieplan “Samen kracht opbouwen” 2021-2023, begrotingen en overige (jaar)stukken. Zelf iets agenderen? Mail ons je agendapunt voor de 8e door.

Vacature algemeen bestuurslid en bestuurslid penningmeester

Volgens het rooster van aftreden zullen 2 bestuursleden in juni 2022 plaatsmaken voor 2 nieuwe. De (vrijwillige) functies die vrijkomen zijn die van algemeen bestuurslid en bestuurslid penningmeester. Voor de laatste functie is het gewenst dat je enige ervaring hebt met fondsenwerving of dat je interesse hebt om je hierin te verdiepen. Interesse? Bekijk hier de vacature en reageer voor 6 juni.
 

Nog geen lid van de BPW? Word dan lid vóór 11 juni om mee te kunnen doen aan de ALV.

Met vriendelijke groet,

Het BPW-bestuur

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL