BOND PRECAIRE WOONVORMEN

(8-10 uur per week)

De BPW voert al sinds 2010 strijd tegen de wooncrisis en dan met name tegen alle ontwikkelingen die het wonen steeds tijdelijker, onzekerder en duurder maken. Met een (part-time) betaalde kracht en veel leden/vrijwilligers gaat de BPW de confrontatie aan met (flex)verhuurders en de overheid. Om onze slagkracht uit te kunnen breiden, is de vereniging op zoek naar een extra betaalde kracht die helpt de organisatie te versterken. Hiermee hoopt de BPW een volgende stap te kunnen zetten in haar organisatieontwikkeling, zodat de lokale, stedelijke en (inter)nationale strijd om betere huisvesting voor mensen, die uitgeleverd worden aan precaire woonvormen, kan worden uitgebouwd.

Wat wordt er gevraagd:

Iemand die ervaring heeft met het organiseren en ondersteunen van een grassroots organisatie op diverse niveaus.

Om het actieplan ‘Samen kracht opbouwen’ te kunnen realiseren, zoeken we iemand die fondsen kan werven op projectbasis en projecten kan uitvoeren in samenwerking met leden en bewoners. We zoeken iemand die ervaring heeft met lobbyen bij diverse maatschappelijke instellingen (bijv. wooncorporaties / (flex)verhuurders / gemeenten / raadsleden / parlementariërs). Als algemeen ondersteuner is het communiceren met de leden-vrijwilligers en hen stimuleren en ondersteunen bij acties en activiteiten een belangrijk element van het werk.

Tijdsindicatie: ca. 8-10 uur per week. Projectwerkzaamheden worden betaald op ZZP basis. De samenwerking wordt aangegaan voor minimaal een jaar.

Voor nadere informatie en/of ons actieplan ‘Samen kracht opbouwen’ voor 2021-2023 kun je bellen met de volgende bestuursleden van de BPW: Lilian Seip +31631532272 en/of Fons Rietmeijer +31622372044.

Stuur je CV met motivatie uiterlijk 15 januari naar contact@bondprecairewoonvormen.nl of reageer via onderstaand formulier. (Online) gesprekken worden gevoerd in januari 2022.

 

UPDATE: 15 maart 2022. DE VACATURE IS REEDS VERVULD.

Soliciteer nu!


    Upload CV

    Steun de strijd voor woonzekerheid!

    Recente berichten

    BPW Nieuwsbrief

    nl_NLNL