BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Op zaterdag 26 juni van 13.00 tot 15.00 organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) een online Algemene Ledenvergadering. Ondanks de recente versoepelingen rondom corona hebben we ervoor gekozen om de ALV online te laten plaatsvinden.

BPW Algemene Ledenvergadering
Locatie: Online
Datum: 26 juni 13:00

De vereniging BPW is het afgelopen jaar opnieuw flink gegroeid. De noodzaak om stevig actie te voeren tegen o.a huisuitzettingen en voor woonzekerheid is er alleen maar groter op geworden. Door solidariteit maken we ons samen sterk voor onze woonrechten. Regelmatig met succes. We hopen hierbij ook dit jaar weer op jouw steun.

Aanmelden voor ALV

We verzoeken je om je voor 23 juni aan te melden op het volgende mailadres: contact@bondprecairewoonvormen.nl. We sturen je dan voorafgaand aan de ALV de link om online deel te nemen. Natuurlijk ontvang je dan ook de agenda van de vergadering, updates over ons actieplan “Samen kracht opbouwen”, begrotingen en overige (jaar)stukken. Wil je zelf iets agenderen? Mail ons dan je agendapunt voor die datum door.

Vergeet niet dat je een werkende webcam en microfoon op je computer nodig hebt om goed aan de online vergadering deel te kunnen nemen. Nog geen officieel lid van de BPW? Word dan lid vóór 23 juni om mee te kunnen doen aan de ALV. 

 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van BPW 

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL