BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Rotterdam –  Het is bijna 1 juli. Dan wordt het wettelijk minimumloon aangepast aan de inflatie. Voor komend jaar betekent dat een verhoging van wel tien hele centen. Naar 9,82 euro per uur. Bruto. Beste Rutte, dit is nog steeds te veel om dood te gaan, en te weinig om fatsoenlijk van te leven. En dat na een jaar waar het aantal miljonairs nog verder is gestegen…

Kom over de brug voor 14! Overal in het land gaan we op zaterdag 26 juni over de brug voor minimaal 14 euro, en moedigen we de politiek aan om hetzelfde doen. In Rotterdam steken we om 14 uur de Erasmusbrug over vanaf het Marathonbeeld op het Willemsplein. Halverwege volgt een verrassingsactie. We eindigen met een kort podiumprogramma op het plein bij Vijf Werelddelen. Loop je mee?

Kom over de brug voor 14!

Marathonbeeld, Willemsplein, Rotterdam
26/06/2021

14:00

Kraakactie BPW Rotterdam & Rotterdam voor 14

Eerder dit jaar kraakte een groep Rotterdammers een voormalig buurthuis in Delfshaven om een statement te maken tegen de stijgende ongelijkheid en armoede in de stad. De actiegroep, bestaande uit o.a. leden van BPW Rotterdam en Rotterdam voor 14, stelt dat Rotterdammers met een laag inkomen de stad uit gejaagd worden. Lees hier het officiële persbericht van de kraakactie terug. 

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL