BOND PRECAIRE WOONVORMEN

(c.a  2 uur per week)
De Bond Precaire Woonvormen is opgericht om de woonrechten van verschillende typen “flexbewoners” op te eisen en te waarborgen. Wij vinden het ongewenst dat steeds meer mensen die moeite hebben om een plekje op de woningmarkt te veroveren in tijdelijke en precaire woonvormen terecht komen. We zijn sinds 2010 landelijk actief in de eerste-lijns hulp bij conflicten met onder andere verhuurders en de overheid. Onderdeel van de ondersteuning is zorgen dat er meer publicitaire en politieke aandacht komt voor deze problematiek. Ons doel is een veilige en stabiele woning voor iedereen.

Werkzaamheden omvatten:

Gewenst:

Wij bieden:

Reageren:


    Upload CV

    Steun de strijd voor woonzekerheid!

    Recente berichten

    BPW Nieuwsbrief

    nl_NLNL