BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Huisuitzetting door vastgoedinvesteerder Vivada Properties/ Orange Capital Partners

In het Laakkwartier in Den Haag worden twee jonge huurders na een tijdelijk contract uit hun huis gezet door Vivada Properties, onderdeel van vastgoedinvesteerder Orange Capital Partners en eigenaar van ruim 3000 (!) woningen in de Randstad. Het kan niet zo zijn dat in tijden van een nationale woning- en gezondheidscrisis investeerders zoals OCP de volledige controle hebben over de woonsituatie van zoveel kwetsbare huurders. Daarom is BPW Den Haag samen met deze huurders het verzet gestart tegen tijdelijke huurcontracten en deze huisuitzettingen door vastgoedinvesteerders! Huisvesting is geen verdienmodel, het is een mensenrecht!
Flyeractie Laakkwartier, Den Haag 20/08/20 19:30u Op donderdag 20 augustus starten we de campagne met een flyeractie in Laakkwartier, Den Haag. Er zal een kleine infostand zijn in de wijk met flyers, stickers en wat te drinken. We starten om 19.30, maar je kan op elk moment mee komen helpen! Het doel van de actie is om meer mensen bewust te maken van hoe schadelijk de invloed van tijdelijke contracten en vastgoedinvesteerders is op de huidige woningcrisis. Tegelijkertijd zoeken we huurders die in dezelfde onzekere situatie zitten om hun verhaal te delen en zich bij onze strijd voor woonzekerheid te voegen!

dus:

  • Betaal jij elke maand je huur aan Vivada Properties, Orange Capital Partners of een andere grote investeerdersmaatschappij?
  • Heb je een tijdelijk huurcontract van 2 jaar of minder?
  • Of wordt je gedwongen te verhuizen tijdens de woon- en coronacrisis?
Neem dan contact op met BPW Den Haag of stuur een mailtje naar denhaag@bondprecairewoonvormen.nl Meer informatie over de flyeractie via de Facebook pagina van BPW Den Haag of bekijk direct de pagina van het evenement. Binnenkort komen we met meer informatie over deze campagne en vervolg acties die gepland staan! Volg BPW Den Haag op Facebook en Twitter en hou de website van de Bond Precaire woonvormen in de gaten! Samen strijden we voor #woonzekerheid!rijd voor woonzekerheid!

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL