BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'BPW DEN BOSCH CH'

In Den Bosch en omstreken zijn er veel problemen op het gebied van betaalbare woonruimte vinden en houden. Wachtlijsten rijzen de pan uit, wonen is onzeker en duur, en dat lijkt alleen maar erger te worden. Gezien deze situatie leek het ons goed idee om een BPW woonspreekuur te organiseren. Heb vragen of ideeën omtrent dit onderwerp? Wil je met anderen van gedachten wisselen over waar je mee bezig bent op dit gebied? Wees dan van harte welkom!

Datum: Vrijdag 13 maart 2020
Locatie: Den Bosch, Ridderspoorstraat 2 (achteraan terrein)

Facebook event: BPW Den Bosch woonspreekuur + meet and greet

Planning:
15:00-17:00 woonspreekuur.
-Heb je vragen over huren, (tijdelijke)huur, antikraak huisuitzettingen of bijv. onredelijke eisen van verhuurders, en wil je weten wat je rechten nu eigenlijk zijn? Tijdens ons woonspreekuur kunnen ervaren mensen van BPW je informeren over wat jij kunt doen in zo’n situatie.

Tijdens deze middag kijken we ook wat we samen kunnen doen om deze wooncrisis te keren en hoe we ons kunnen organiseren voor een Den Bosch dat werkt voor ons allemaal. Ben je geïnteresseerd om mee te doen met een lokale groep van BPWers in Den Bosch? Of wil je meer informatie ontvangen? Wees welkom.

nl_NLNL