BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

In de regio Den Haag zijn er veel problemen op het gebied van betaalbare woonruimte vinden en houden. Wonen is onzeker en duur, en dat lijkt alleen maar erger te worden. In het kader hiervan organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) binnenkort een bijeenkomst in Den Haag.

We zijn hier namelijk bezig met het opzetten van een lokale groep van BPW’ers. Want naast lokale groepen die onlangs gestart zijn in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht willen we natuurlijk ook in Den Haag bouwen aan solidariteit tussen bewoners. Heb je zin en tijd om mee te doen? Misschien heb je vragen of ideeën omtrent dit onderwerp? Wil je met anderen van gedachten wisselen over waar je mee bezig bent op dit gebied? Wees dan van harte welkom!

We geven een korte presentatie over de activiteiten die de BPW heeft ondernomen om woonzekerheid op te eisen voor bewoners. Welke methoden en doelen heeft de BPW? Wat kunnen we samen doen om ons te organiseren voor het recht op wonen en zijn er geïnteresseerden om mee te doen met een lokale groep van BPW’ers in de regio Den Haag?

Ook als je vragen hebt over (tijdelijke) huur, huisuitzettingen of bijv. onredelijke eisen van verhuurders en je wil weten wat je rechten nu eigenlijk zijn en hoe je in actie kunt komen als je rechten zijn afgepakt, ben je welkom. Ervaren mensen van BPW kunnen je informeren over wat je allemaal kunt doen in zo’n situatie.

Wanneer?
Vrijdag 17 januari 2019
19:00: inloop met vegan soepmaaltijd
20:00: start infoavond BPW Den Haag
Waar?
De Ruige Rog, Roggeveenstraat 56, Den Haag.

Eten op donatie. Heb je geen geld: ook welkom!
Helpen? Verspreidt deze aankondiging ook via facebook.

nl_NLNL