BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

In de Regio Rotterdam/Den Haag zijn er veel problemen op het gebied van betaalbare woonruimte vinden en houden. Wonen is onzeker en duur, en dat lijkt alleen maar erger te worden. Gezien deze situatie leek het ons goed idee om een huurdersspreekuur te houden. Tijdens het huurdersspreekuur kunnen specialisten je vragen beantwoorden over wonen en uitgezet worden, huurrecht / -onrecht

Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van een lokale afdeling van BPWérs in Rotterdam en in Den Haag. Heb je zin en tijd om mee te doen? of heb vragen of ideeën omtrent dit onderwerp? Wil je met anderen van gedachten wisselen over waar je mee bezig bent op dit gebied? Wees dan van harte welkom!

Datum: Maandag 25 November 2019.
Locatie: Gouwstraat 3, Rotterdam

Planning:
15:00-17:00 Huurdersspreekuur
-Heb je vragen over (tijdelijke)huur, huisuitzettingen of bijv. onredelijke eisen van verhuurders, en wil je weten wat je rechten nu eigenlijk zijn? Tijdens ons huurdersspreekuur kunnen ervaren mensen van BPW je informeren over wat jij kunt doen in zo’n situatie.

19.30 -21:00: BPW meet and greet
We geven een korte presentatie over de activiteiten die de Bond Precaire Woonvormen heeft ondernomen om woonzekerheid op te eisen voor bewoners. Welke methoden en doelen heeft de BPW en wat kunnen we samen doen om ons te organiseren. Zijn er geïnteresseerden om mee te doen met een lokale afdeling van BPWérs in de regio Den Haag/Rotterdam?

Helpen? Verspreidt de uitnodiging voor het huurdersspreekuur en de meet and greet op 25 november ook via Facebook

nl_NLNL