BOND PRECAIRE WOONVORMEN

In de Regio Rotterdam/Den Haag zijn er veel problemen op het gebied van betaalbare woonruimte vinden en houden. Wonen word ook daar onzeker en duur. Omdat de BPW in deze regio relatief onbekend is en er lokaal ook een aantal mensen actief zijn, leek het ons goed idee om een huurdersspreekuur te houden.

Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van een lokale afdeling van BPWérs in Rotterdam en in Den Haag. Heb je zin en tijd om mee te doen? of heb vragen of ideeën omtrent dit onderwerp? Wees dan van harte welkom!

Datum: Maandag 23 september, Locatie: Gouwstraat 3, Rotterdam

Planning:
15:00-17:00 Huurdersspreekuur
-Heb je vragen over (tijdelijke)huur, huisuitzettingen of bijv. onredelijke eisen van verhuurders, en wil je weten wat je rechten nu eigenlijk zijn? Tijdens ons huurdersspreekuur kunnen ervaren mensen van BPW je informeren over wat jij kunt doen in zo’n situatie.

19.30 -21:00: BPW meet and greet
We geven een korte presentatie over de activiteiten die de Bond Precaire Woonvormen heeft ondernomen om woonzekerheid op te eisen voor bewoners. Welke methoden en doelen heeft de BPW en wat kunnen we samen doen om ons te organiseren. Zijn er geïnteresseerden om mee te doen met een lokale afdeling van BPWérs in de regio Den Haag/Rotterdam?

Verspreidt de uitnodiging voor het huurdersspreekuur & de meet and greet ook via facebook.

nl_NLNL