BOND PRECAIRE WOONVORMEN

In Rotterdam zijn er veel problemen op het gebied van betaalbare woonruimte vinden en houden. Wonen word ook in Rotterdam onzeker en duur. Omdat de BPW in Rotterdam relatief onbekend is en er lokaal ook een aantal mensen actief zijn, leek het ons goed idee om een huurdersspreekuur te houden. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van een lokale afdeling BPW Rotterdam. Heb je zin en tijd om mee te doen? of heb vragen of ideeën omtrent dit onderwerp? Wees dan van harte welkom!

Datum: 6 Mei, Locatie: Gouwstraat 3, Rotterdam.

Planning:
15:00-17:30 Huurdersspreekuur
-Heb je vragen over (tijdelijke)huur, huisuitzettingen of bijv. onredelijke eisen van verhuurders, en wil je weten wat je rechten nu eigenlijk zijn? Tijdens ons huurdersspreekuur kunnen ervaren mensen van BPW je informeren over wat jij kunt doen in zo’n situatie.

18:00-20:00 Introductie BPW Rotterdam
We geven een korte presentatie over de activiteiten die de Bond Precaire Woonvormen heeft ondernomen om woonzekerheid op te eisen. Welke methoden en doelen heeft de BPW en wat kunnen we samen doen om ons te organiseren. Zijn er geïnteresseerden om mee te doen met een lokale afdeling van BPWérs in Rotterdam?

Dit event ‘BPW Rotterdam Huurdersspreekuur en introductie’ is ook aangekondigd en te delen via facebook

Afbeelding kan het volgende bevatten: auto en buiten


nl_NLNL