BOND PRECAIRE WOONVORMEN


De Bond Precaire Woonvormen is opgericht om de woonrechten van verschillende typen bewoners op te eisen. Wij vinden het ongewenst dat steeds meer mensen die moeite hebben om een plekje op de woningmarkt te veroveren in tijdelijke en precaire woonvormen terecht komen. Ons doel is het waarborgen van een veilige, stabiele en betaalbare woning voor iedereen.
Wil je je verder verdiepen in de huisvesting en voel je de behoefte om je samen met ons strijdbare doch gezellige team in te zetten voor onze woontoekomst?

Vind je het tof wat we doen en wil je meedoen met ons team?
We zijn hiervoor op zoek naar:

(mede)Coördinator

Iemand die overzicht houdt over het totaalproces binnen de BPW en Vrijwilligers aanstuurt en op weg helpt. Kan je goed communcieren en plannen? Zie je waar taken blijven liggen? Kan je mensen stimuleren en motiveren.

Fund-raiser

Iemand die mede zorg wil dragen voor een constante inkomstenstroom zodat financiële groei binnen de BPW mogelijk is. Zo kunnen we onze organisatie uitbouwen en verder professionaliseren. Een eerste begin is daarbij helpen een goed financieel plan te maken.

Organiser(s)

Iemand die in buurten en wijken huurders/bewoners activeert en motiveert om samen te strijden in de woonstrijd. Dit kunnen meerdere personen zijn die lokaal actief zijn.

We zijn altijd op zoek naar mensen om samen de vereniging sterker te maken.

Denk jij op een van de volgende manieren of op jouw eigen wijze een bijdrage te kunnen leveren aan Bond Precaire Woonvormen?  Meld je dan!  


Meedoen?

-flyeren
-meetings organiseren met bewoners
-wederzijdse hulp
-acties bijwonen en opzetten
-onderzoek en achtergrond
-redactie en mediateam
-lobbyen bij de politiek
-actiemateriaal maken, T-shirts, spandoeken.
-administratie van leden
-financieele administratie
-notulist
-campagnes opzetten
-coördineren.
-planning werkdagen.
-chauffeur.
-video/fototeam
-uitnodigen en persverklaringen.
-grafisch design

Mocht je vragen hebben dan beantwoorden we die uiteraard graag; je kunt contact opnemen met Abel Heijkamp 06-47686543, of mail naar contact ( at ) bondprecairewoonvormen.nl

Uiteraard ben je van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Den Bosch, Ridderspoorstraat 2.

nl_NLNL