BOND PRECAIRE WOONVORMEN

frisse wind alarm (1)

Drie bewoners werden hals over kop uit huis gezet door ‘flexverhuurder’ Villex. Tot hun verbazing vonden zij binnen een maand alweer nieuwe ‘flexhuurders’ in hun woning. “Een frisse wind” aldus Villex. De slachtoffers vonden deze actie minder verfrissend. Wij van BPW vinden zelfs dat dit zaakje stinkt!

We laten ons dan ook niet wegblazen; wij geven tegengas! Woensdag 8 augustus gaan we daarom bij Villex op bezoek om hun geheugen eens op te frissen. Dit is namelijk niet de eerste keer dat wij lucht krijgen van onfrisse praktijken van flexverhuurders. Honderden vergelijkbare zaken kwamen al eerder onze mailbox binnen. Dit is dus geen uitzondering, maar zo langzamerhand ‘heel normaal’.  

Een systeem dat voor grof geld woononzekerheid veroorzaakt heeft wat ons betreft geen bestaansrecht. Online schande spreken is niet genoeg, wees daar of wees de sigaarSteun deze huurders, steun jezelf!

Hoe? Door op 8 augustus 12:30 bij Villex, Paul Krugerstraat 41, Haarlem te zijn.

Dit  laten we niet zomaar overwaaien! BPW staat voor woonzekerheid. Wij eisen duurzame oplossingen, geen slappe excuses. Huurders zijn niet inwisselbaar! We gaan verhaal halen en onze eisen overhandigen samen met bewoners. Sluit je aan om dit kracht bij te zetten bij het kantoor van Villex!

Lees hier de Persverklaring: ‘Frisse Wind Alarm’, actie tegen Villex antikraakbureau.

 

Zie hier het verslag van het actie bezoek.

nl_NLNL