BOND PRECAIRE WOONVORMEN

VOORKANT 1 Mei Flyer 2018 009Doorbraak en de Bond Precaire Woonvormen (BPW) hebben het initiatief genomen om tijdens de landelijke 1 mei-demonstratie van de FNV in Den Haag een blok te gaan vormen van baanlozen, flexwerkers en flexhuurders. Met een apart blok voor bestaanszekerheid willen we duidelijk maken dat baanlozen, flexwerkers en flexhuurders zich van onderop organiseren, voor hun belangen strijden en daarbij ook successen boeken.

De 1 mei-viering begint om 14:00 uur met verzamelen op het Malieveld. Het blok van baanlozen-, flexwerkers- en flexhuurders verzamelt daar ook. Op die plek begint een programma met muziek en sprekers. Vanaf 15:00 uur nemen we als blok deel aan de FNV-demonstratie. We roepen iedereen op om tijdens de 1 mei-viering hun stem te laten horen.

Blok voor bestaanszekerheid
Dinsdag 1 mei
Vanaf 14:00 uur
Malieveld
Den Haag
Facebook

Er zullen sprekers zijn van onder andere We Want Woonruimte, de Bond Precaire Woonvormen en Doorbraak.  Bij terugkomst op het Malieveld (rond 17:00) is er voor ozne deelnemers eten en drinken.

Aanvolgend nemen we als BPW om 19:00 deel aan de demonstratie voor het recht op wonen en de stad vol. “Een stad voor mensen, geen speeltuin voor de rijken”. Locatie: Stationsplein te Den Haag.

Lees hier het Persbericht: Blok voor bestaanszekerheid -1 Mei 2018 – Den Haag -Doorbraak en BPW

 

ACHTERKANT 1 Mei Flyer 2018 007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar op 1 mei was er bij de FNV-demonstratie een vergelijkbaar blok met organisaties van onderop. Bekijk hier het beeldverslag. Ook de meeste speeches van toen zijn terug te bekijken en te lezen op onze site, zoals die van VloerwerkDe BijstandsbondIMWU, de BPW en Doorbraak.

nl_NLNL