BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Woon je tijdelijk, onzeker of te duur? Kom naar het huurdersspreekuur.

spreekuurVan Augustus 2017 tot Juni 2018 houd de Bond Precaire Woonvormen in Utrecht een huurdersspreekuur. We helpen hierbij Utrechtse huurders die tijdelijk, onzeker of te duur wonen om voor hun rechten op te komen.

Het Huurdersspreekuur is op eerste en derde maandag van de maand van 14:00 tot 18:00 bij ACU op Voorstraat 71 te Utrecht.

Het vind plaats op de volgende data: 21 Augustus, 4 en 18 September, 2, 16 en 30 Oktober, 6 en 20 November, 4 en 18 December, 8 en 22 Januari, 5 Februari en 19 Februari, 5 en 19  Maart, 9 en 23 April, 7 en 28 Mei, 4 en 18 Juni. (check deze site voor de laatste data)

Dit spreekuur is speciaal voor huurders met een tijdelijk of onzeker of te duur huurcontract. Mensen met bijvoorbeeld een antikraakcontract, campuscontract, leegstandwet contract, huurcontract voor bepaalde tijd, jongerencontract of een ander (tijdelijk) contract kunnen terecht.

Eerst contact opnemen via het vragenformulier is raadzaam maar binnenlopen met een vraag kan natuurlijk ook. Bij dit spreekuur adviseren we over juridische aspecten bij (flex)huren maar ook over het opbouwen van maatschappelijke en politieke druk. Zo kunnen we je helpen met het opzetten van een solidariteitsnetwerk om je woonrecht te halen. Hierbij gebruiken we het stappenplan uit de Brochure ‘Haal je woonrecht met Bond Precaire Woonvormen“.

Dit spreekuur is georganiseerd in het kader van Huurdersparticipatie en word mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht.

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL