BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Uitnodiging Benefietfeest BPW op zaterdag 21 Oktober

De Bond Precaire Woonvormen bestond in mei 7 jaar. Genoeg reden tot een vet feest, vonden wij! Je bent van harte uitgenodigd om dit mee te vieren op zaterdag 21 oktober, vanaf 17 uur op ons kantoor in Den Bosch.

We hebben met onze vrijwilligersvereniging veel mensen geholpen en acties gevoerd op allerlei niveaus. Om onze samenwerking en successen te vieren hebben we een klein programma samengesteld. Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt en heeft gesteund. Het geld van het benefiet komt ten goede aan de acties van de BPW. Donaties zijn welkom.

Programma:

  • 17 uur: Inloop en welkom.
  • 18 uur: Eten (laat s.v.p even weten of je mee wilt eten. Vegetarisch of veganistisch )
  • 19 uur – 20 uur: Vertoning documentaire “Si se Puede” (“Yes we can” over de PAH in Spanje)
  • 20 uur: Krakende poëzie door dichter Renk van Oyen.
  • 20:30 uur: Live muziek door Blackbirds en Thrushes
  • 21 uur Muziek tot in de late uurtjes: Platen van D.J. #Puckflex !

Laat ons even weten of je komt en of je mee wilt eten! Dat kan het handigst via Facebook!

De BPW draait geheel op vrijwilligers, zonder structurele subsidie. Het is belangrijk dat we ons werk onafhankelijk kunnen blijven doen. We vragen gasten, bezoekers, sympathisanten en iedereen die de BPW een warm hart toedraagt, deze avond een (vrijwillige) bijdrage te doen, zodat we ons werk kunnen blijven doen en ons kunnen inzetten voor de mensen die het nodig hebben. Via de knop op onze site kan dit ook heel makkelijk. Uiteraard ben je ook zonder bijdrage van harte welkom. Er kan (beperkt)gezorgd worden voor slaapplekken. Geef even aan of je wilt blijven slapen.

Klik hier voor de routebeschrijving naar Ridderspoorstraat 2 in ‘s-Hertogenbosch

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL