BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Huurders-blok voor bestaanszekerheid op 1 mei demonstratie

1mei2017flyervkKOp 1 mei demonstreert de Bond Precaire Woonvormen mee! Wij roepen bestaansonzekere woners en (flex)huurders op om samen een blok te vormen op de 1 mei-demonstratie. Wij sluiten ons aan bij het blok van baanlozen en flexwerkers dat Doorbraak heeft georganiseerd. Naast het werk is ook het wonen een doelwit van de toenemende rechteloosheid en flexibilisering. Bestaansonzekerheid wordt inmiddels ‘normaal’ gevonden. Wij van de BPW vinden dit niet normaal en demonstreren voor het recht op zekere, betaalbare en toegankelijke huisvesting voor ieder.

Dus woon je tijdelijk, onzeker of te duur? Of kun je geen woning vinden? Doe dan mee en kom naar de 1 mei-demonstratie voor bestaanszekerheid! Wij verzamelen om 13.00 uur op het Jonas Daniël Meijerplein te Amsterdam, op de hoek van de Hortusplantsoenbrug. Daar vindt een programma plaats dat duurt tot 14.00 uur. Vervolgens nemen we als blok deel aan de FNV-demonstratie.

Deel hier het facebookevent: https://www.facebook.com/events/1323664237723352/

 

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL