BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Steun gezocht! Stop huisuitzetting van Petra door Carex Fryslan!

stopbord-huisuitzetting-versie-2Wil je mee helpen om een huisuitzetting te voorkomen? Kom dan Maandag 29 Augustus om 08:45 naar de Waring 6, Grou. Het is nu tijd voor Carex antikraakbureau om in te binden!

Petra woont via verhuurder Carex in het Friese Grou. Afgelopen jaar deelde Carex haar mee dat haar vriend niet meer op bezoek mocht komen in haar woning. Na vragen over het waarom, wilde Carex niet toelichten wat de reden was. Geen goede reden om haar woongenot zo te verstoren. Petra ging dan ook niet akkoord met deze onmenselijk situatie en liet haar vriend toch op bezoek komen. “Een huis zonder je partner is immers geen thuis”.

Afgelopen Juli is haar contract door Carex opgezegd. Na bezwaar te hebben gemaakt, stelde Carex voor dat ze een maand extra tijd kreeg om te verhuizen.

Inmiddels, wilde ze ook weg van deze dubieuze verhuurder en had een nieuwe woning gevonden via woningcorporatie Elkien. Op 25 augustus zou ze het contract tekenen. Maar Carex heeft nu ook een negatieve verhuurdersverklaring afgegeven. Waardoor ze niet meer in deze sociale huurwoning terecht kan.

Petra stelt “Hier ben ik het niet mee eens en daarom kom ik nu in actie. Carex mag nooit zo met mensen omgaan en de basis onder iemand z’n bestaan wegvagen”

Uitgezet en klemgezet

Carex heeft lak aan het huisrecht van bewoners en zet mensen zonder pardon op straat. Het is belachelijk dat je van nota bene malafide verhuurders, illegitieme “verhuurdersverklaringen” moet krijgen die tot wel 5 jaar terug gaan. Carex heeft Petra dus helemaal klem gezet.

Het uitzetten van Petra op deze dubieuze gronden en haar daarna ook nog het recht op een woning ontnemen is ronduit schandalig. De BPW accepteert zulks niet!

Stop huisuitzettingen

petraOp Maandag 29 Augustus 09:00 is de geplande oplevering. Petra gaat niet weg voordat ze een andere woning heeft en de hiervoor (helaas nu nog) noodzakelijke verklaring. Om misstappen van dubieuze verhuurders als Carex en een eventuele illegale ontruiming tijdens de geplande oplevering te voorkomen, vragen wij onze Friese volgers om maandag 8:45 naar Petra te komen en haar te steunen in haar woning.

Locatie: De Waring 6, Grou. Tijd 08:45

Neem s.v.p. telefonisch contact op met Petra (06-53525291) om te laten weten dat je komt en haar steunt.

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL