BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Amsterdam: discussie en vertoning film Mietrebellen

2.ready_.de_.stad_.is_.niet_.te_.koop_-1024x724Vrijdag 21 November en opnieuw op zaterdag 22 november vertonen huisvestingsactivisten uit Berlijn in Amsterdam de film Mietrebellen. Aansluitend is er de gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan.

“De film is een kaleidoskoop van de huurdersstrijd in Berlijn tegen de verdringing uit de sociale structuur van je eigen buurt. Een bezettingsactie van het Berlijnse Raadhuis, een kamp bij de Kotbusser Tor, georganiseerd verzet tegen gedwongen ontruimingen en de strijd van huurders voor behoud van hun ouderenwoningen en hun buurthuis, het symboliseert een nieuwe uitbarsting van een stedelijke protestbewging.”

Wil je zelf ook een voorstelling van deze film organiseren? Kijk dan op de site Mietrebellen.de

Voor de Amsterdamse vertoningen zie Joesgarage.nl

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL