BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Gezin uit Soesterberg bedreigd met dakloosheid start crowdfundings-actie voor hoger beroep

Onlangs diende de rechtzaak tussen Camelot, Plus Vastgoed en het gezin met 5 kinderen uit Soesterberg dat met dakloosheid werd bedreigd. Bewoners stellen dat de 400 euro vergoeding die ze maandelijks betalen aan Camelot een huurvergoeding is in plaats van “administratiekosten”. En daar horen huurdersrechten bij! Op 9 April word de uitspraak verwacht, mocht de rechter in hun nadeel beslissen dan willen de bewoner in hoger beroep middels een spoedappel en dat kost geld: 2500 Euro.

Dit gezin heeft het niet breed, zij zetten zich in voor de samenleving middels o.a. een buurttuin en een weggeefwinkel dit gecombineerd met hun onzekere inkomsten als ZZP’er en de zorg voor 5 kinderen. De BPW is daarom erg verheugd om te zien dat uit allerlei hoeken van de samenleving en (lokale) politiek dit precair wonende gezin word gesteund in hun strijd voor een betaalbaar huis met een normaal huurcontract!

Wees ook Solidair!
Steun dit dappere en strijdbare gezin in deze stressvolle tijd. Doneer daarom nu een bedrag van minimaal 25 euro op rekening 5567041 ten name van George Welman. Mocht de zaak toch gewonnen worden dan worden het geld teruggestort.

Kijk voor meer achtergronden op de Facebook pagina Pannekoekenhuis Soesterberg van dit gezin.
Lees het eerdere artikel van de BPW over de situatie. Gezin met 5 kinderen bedreigd met dakloosheid door Camelot en Plus Vastgoed.
Lees het Algemeen Dagblad  1, 2, 3  over de situatie.
Weet meer over Camelot die overal in Europa probeert woningzoekenden hun woon en huurders-rechten af te pakken.

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL