BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Sluit u aan bij de huurderskaravaan! Demonstratie op 12 maart 17:00 te Amsterdam

huurderskaravaanStop de gedwongen verhuizingen, afbraak van sociale huurwoningen en de huurexplosie! Sluit u aan bij de huurderskaravaan! Steeds meer huurders zijn het beleid van deze regering zat. Het recht op wonen word steeds meer geflexibiliseerd en corporaties worden uitgekleed. Huurders zijn de dupe, dit beleid leidt tot een hoop ellende: armoede, nog langere wachtlijsten, gedwongen huisuitzettingen en structurele bestaansonzekerheid. De BPW roept ook alle geprecariseerde/tijdelijke huurders in Amsterdam en daarbuiten op om solidair te zijn en om naar de demonstratie op 12 maart, 17:00 naar het Hoofdkantoor van Stadgenoot op de Sarphatistraat 370 in Amsterdam te komen.  Zeker als je op een flexcontract woont en elk moment ingewisseld kan worden is solidariteit noodzaak. Wonen doen we allemaal! Samen sta je niet alleen!

De Huurderskaravaan heeft tien eisen:
Stop de huurexplosie
Stop de verkoop sociale huurwoningen
Stop gedwongen verhuizingen
Kortere wachtlijsten voor huurders
Niet slopen, maar bouwen|
Woningbehoud door goed onderhoud
Maak huurwoningen van leegstaande kantoren
Behoud kleine woningen
Corporaties weer in handen van huurders
Arm en rijk in iedere wijk

Kijk voor meer info op https://www.facebook.com/huurdersopstand of http://verzet.nu/

 

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL