BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Nieuwe Leegstandwet op 1 juli van kracht.

Op 18 juni is de vernieuwde leegstandwet aangenomen, deze wet is per 1 juli van kracht. De vernieuwde leegstandwet drijft mensen met een moeilijke positie op de woningmarkt in langdurige precaire woonvormen zonder huurbescherming. De BPW stuurde daarom eerder een aantal brieven naar de 2e kamer.

Sta jij op straat na een tijdelijk en precair woonavontuur? Kom dan samen met de BPW in actie tegen tegen dit politieke beleid! Huurrechten voor woningzoekenden worden namelijk opgeheven als je tot de “doelgroep” behoord. Voor vragen over een tijdelijk (huur) contract kan je terecht via ons vragenformulier. Ook als je (steun) lid wil worden van de BPW vragen we  je dat formulier in te vullen.

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL