BOND PRECAIRE WOONVORMEN

Oproep tot solidariteit! Woensdag 20 februari 14:00 bij hoofdkantoor van Parteon, Dick Laanplein 1 te Wormerveer.

Ben jij woningzoekende? tijdelijke bewoner? of vind je goede volkshuisvesting voor iedereen belangrijk? Kom dan op woensdag 20 februari naar het hoofdkantoor van Parteon in Wormerveer. Aldaar zal de Bond Precaire Woonvormen en sympathisanten om 14:00 het gesprek proberen aan te gaan met woningbouwcorporatie Parteon en omstanders informeren over de urgente huisvestingsnood van moeder en kind nu wonende te Oostzijde 268b in Zaandam.

Dit doen wij om gezamenlijk te zorgen voor degelijke (her) huisvesting voor dit jonge gezin. Parteon en Camelot hebben ondanks beloften namelijk nog helemaal niets geregeld!

Camelot stelt geen kinderen te (her)huisvesten en Parteon tracht via deze uitbestedingsconstructie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als woningbouwcorporatie te ontlopen.

Wij accepteren niet langer dat woningzoekenden/tijdelijke bewoners/gezinnen/kinderen/mensen, die noodgedwongen in tijdelijke constructies verkeren, worden weggeredeneerd en gechanteerd als tweederangsburgers. Wij zijn volwaardige mensen die niet veroordeeld willen zijn tot een precair bestaan.

Bewoners verdienen een steuntje in de rug in deze stressvolle tijd.

Woon je Precair? Wees dan Solidair!
BOND PRECAIRE WOONVORMEN.

Datum: Woensdag 20 Februari
Aanvang: 14:00
Locatie: Hoofdkantoor Parteon. Dick Laanplein 1, Wormerveer.

Wil je meedoen, lid worden en/of meer informatie over deze bijeenkomst?
Mail dan naar contact (at) bondprecairewoonvormen.nl
Kijk voor meer informatie ook op www.bondprecairewoonvormen.nl

Steun de strijd voor woonzekerheid!

Recente berichten

BPW Nieuwsbrief

nl_NLNL